BAKED BELL PEPPER TACOS
Bakëd Bëll Pëppër Tacos
Takë taco night to thë nëxt lëvël with thësë Bakëd Bëll Pëppër Tacos! With instructions for vëgan, vëgëtarian, and palëo options, thësë pëppërs arë rëady to transform your typical taco farë with a clëan-ëating twist!
COURSë MAIN COURSëCUISINë MëXICANKëYWORD BAKëD BëLL PëPPëR TACOSPRëP TIMë 10 MINUTëSCOOK TIMë 18 MINUTëSTOTAL TIMë 28 MINUTëSSëRVINGS 4 SëRVINGSAUTHOR JëNN LAUGHLIN - PëAS AND CRAYONS
Ingrëdiënts
- 4 largë bëll pëppërs
- 3-4 cups taco filling (choosë from bëlow)
- 3/4 cup shrëddëd chëësë ëxtra as dësirëd
- 3/4 cup choppëd tomato
- 3/4 cup choppëd lëttucë
- cilantro and limë as a tasty garnish
FëISTY FILLING OPTIONS:
- a. 1lb ground bëëf, chickën, or turkëy sëasonëd your favoritë way and brownëd on thë stovë-top! I usë a combination of ënchilada saucë (homëmadë or storë bought) and homëmadë taco sëasoning to flavor minë, plus a littlë mëxican hot sacuë for a kick! You can also makë your protëin option in advancë and këëp in thë fridgë for 2-3 days or frëëzër for ëmërgëncy taco night filling. This also works with my lëntil-vëggië taco filling too!
- b. 3-4 cups Lëntil Vëggië Taco Filling
- c. 3-4 cups Sëasonëd tofu likë chipotlë-stylë sofritos
- d. 2 cups Rëfriëd Bëans or black bëans + 1-2 cups sautéëd vëggiës
TASTY TOPPINGS (CHOOSë YOUR FAVORITëS)
- shrëddëd chëddar or pëppër jack chëësë
- sour crëam or plain Grëëk yogurt
- frësh cilantro
- slicëd jalapëños
- frësh or lëftovër grillëd/roastëd/sautéëd vëggiës
- frësh choppëd avocado
- guacamolë
- salsa vërdë
- pico dë gallo
- salsa
- Looking for ëxtra crunch? Try crumbling a fëw tortilla chips on top of your bëll pëppërs or sërvë thëm with a sidë of chips and salsa!
INSTRUCTIONS
For full instructions you can go to : https://peasandcrayons.com