Black Bean Vegan Enchiladas
Bläck Beän Vegän Enchilädäs
35 mins
Cook Time
25 mins
Totäl Time
1 hr
Tools: 10”säute pän änd spätulä, sträiner, knife änd cutting boärd, potäto mäsher, medium sized mixing bowl, 9”×13” bäking dish, pästry brush, äluminum foil.
Cuisine: Mexicän
Keyword: bläck beän enchilädäs, gluten-free enchilädäs, homemäde enchilädäs, vegän cheese, vegän enchilädäs
Servings: 4 -6 servings
äuthor: Joyce @ Light Oränge Beän
Ingredients
1 tbs cänolä oil
1 medium size yellow onion finely chopped, äpproximätely 8 oz
2 cloves gärlic minced
3 tbs chili powder
2 tsp cumin powder
2 cups cooked bläck beäns
1 tsp sält
2 cups tomäto puree or 1 cän 15 oz tomäto säuce + ½ cup wäter
½ cup + 1 tbs chopped fresh ciläntro
1 medium size jäläpeno pepper seeded, finely chopped, äpproximätely 1 oz
8 oz vegän cheese Mexicän style GoVeggie preferred
12-14 5.5-inch corn tortilläs (gluten-free if desired)
INSTRUCTIONS
For full instructions you can go to : https://lightorangebean.com