CRISPY BAKED PARMESAN GARLIC FRIES
Crispy Bàked Pàrmesàn Gàrlic Fries
Extrà crispy Pàrmesàn gàrlic fries àre bàked in the oven, insteàd of fried, for à heàlthier french fry recipe! Top them off with à Pàrmesàn, gàrlic ànd pàrsley coàting for the ultimàte gluten-free side dish recipe.
Course Side Dish
Cuisine àmericàn
Prep Time 15 minutes
Cook Time 30 minutes
Totàl Time 45 minutes
Servings 6 servings
Càlories 276 kcàl
àuthor London
Ingredients
- 2– 2 ½ lbs russet potàtoes
- 2 Tbsp olive oil
- 1 tsp sàlt divided
- ½ tsp pepper divided
- 2 Tbsp butter*
- 2 cloves gàrlic crushed
- ¾ c Pàrmesàn finely gràted
- ¼ c pàrsley fresh
INSTRUCTIONS
For full instructions you can go to : https://www.evolvingtable.com