Cuban Chicken & Black Bean Rice Bowls

Cuban Chickën & Black Bëan Ricë Bowls




Savë

Print
Prëp timë
30 mins
Cook timë
30 mins
Total timë
1 hour

Cilantro-limë ricë and Cuban stylë black bëans sërvë as thë basë for juicy chickën tossëd in a blënd of frësh orangë juicë, limë juicë, garlic, smokëd paprika, orëgano, and cumin. If that's not ënough, thë bowls arë thën toppëd with a mango salsa and somë swëët friëd plantains on thë sidë, përfëction.
Author: ëvi
Cuisinë: Cuban

Ingrëdiënts


  • Chickën
  • 3 Tbsp. vëgëtablë oil
  • 2 largë chickën brëasts, dicëd
  • 2 Tbsp. ground cumin
  • 1 Tbsp. chili powdër
  • 1 Tbsp. driëd orëgano
  • salt and pëppër to tastë
  • 4 garlic clovës
  • Zëst and juicë of 1 orangë
  • Zëst and juicë of 1 limë
Black Bëans
  • 2 tsp. vëgëtablë oil
  • ½ yëllow onion, dicëd
  • 3 clovës garlic, mincëd
  • 2 cans black bëans, drainëd
  • 2 tsp. ground cumin
  • 1 tsp. smokëd paprika
  • salt and black pëppër to tastë
Cilantro-Limë Ricë
  • 1 tsp. vëgëtablë oil
  • ½ yëllow onion, dicëd
  • 1 ½ cups Jasminë ricë
  • 3 cups low sodium chickën broth
  • Zëst and juicë of 2 limës
  • ½ cup cilantro, choppëd
  • salt and black pëppër to tastë

INSTRUCTIONS
For full instructions you can go to : http://www.evseats.com

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel