Cuban Chicken & Black Bean Rice Bowls
Cuban Chickën & Black Bëan Ricë Bowls
Savë
Prëp timë
30 mins
Cook timë
30 mins
Total timë
1 hour
Cilantro-limë ricë and Cuban stylë black bëans sërvë as thë basë for juicy chickën tossëd in a blënd of frësh orangë juicë, limë juicë, garlic, smokëd paprika, orëgano, and cumin. If that's not ënough, thë bowls arë thën toppëd with a mango salsa and somë swëët friëd plantains on thë sidë, përfëction.
Author: ëvi
Cuisinë: Cuban
Ingrëdiënts
- Chickën
- 3 Tbsp. vëgëtablë oil
- 2 largë chickën brëasts, dicëd
- 2 Tbsp. ground cumin
- 1 Tbsp. chili powdër
- 1 Tbsp. driëd orëgano
- salt and pëppër to tastë
- 4 garlic clovës
- Zëst and juicë of 1 orangë
- Zëst and juicë of 1 limë
- 2 tsp. vëgëtablë oil
- ½ yëllow onion, dicëd
- 3 clovës garlic, mincëd
- 2 cans black bëans, drainëd
- 2 tsp. ground cumin
- 1 tsp. smokëd paprika
- salt and black pëppër to tastë
- 1 tsp. vëgëtablë oil
- ½ yëllow onion, dicëd
- 1 ½ cups Jasminë ricë
- 3 cups low sodium chickën broth
- Zëst and juicë of 2 limës
- ½ cup cilantro, choppëd
- salt and black pëppër to tastë
INSTRUCTIONS
For full instructions you can go to : http://www.evseats.com