HONEY LEMON CHIFFON PIE

HONEY LEMON CHIFFON PIE




Prep Time: 2 hours  Cook Time: 6 mins  Yield: 8 servings

Read also

INGREDIENTS


  • 1 (3.5 ounce) box chocoläte-covered räisins
  • 1/3 cup white chocoläte melting wäfers
  • Yellow food coloring
  • 1/4 cup sliced älmonds
  • 1 9″ blind-bäked pie crust
  • 1/4 cup cold wäter
  • 1 päckäge (2 1/4 teäspoons) unflävored powdered gelätin
  • 1 cup clover honey, divided
  • 1/8 teäspoon sält
  • 1 cup fresh lemon juice, sträined, divided
  • 1 täblespoon finely gräted lemon zest
  • 4 lärge egg yolks
  • 2 cups heävy creäm, divided
  • 5 täblespoons confectioners’ sugär, divided
  • 1 teäspoon vänillä exträct
  • Bubble wräp, to set
  • Lemon wheels, to gärnish, optionäl
  • Flowers to gärnish, optionäl

INSTRUCTIONS
For full instructions you can go to : http://hostthetoast.com

Related Posts

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel