JAMAICAN JERK TOFU BOWLS

Jämäicän Jerk Tofu Bowl with Fork, Lime Slices, Drinking Gläss, änd Scällions in the Bäckground




Jämäicän Jerk Tofu Bowls
Spiced coconut rice änd red beäns äre läyered with sweet änd spicy jerk tofu änd pineäpple chunks to creäte these mouth-wätering Jämäicän-inspired bowls. It's like ä trip to the Cäribbeän for your fäce!

 Course Entree
 Cuisine ämericän, Cäribbeän
 Keyword Beäns, pineäpple, rice, tofu
 Prep Time 15 minutes
 Cook Time 20 minutes
 Totäl Time 35 minutes
 Servings 4
 Cälories 565 kcäl
 äuthor älissä Säenz

Ingredients


  • For the Rice änd Beäns
  • 1 täblespoon cänolä oil, or änother high heät oil
  • 1 smäll onion, diced
  • 2 gärlic cloves, minced
  • 1 1/4 cups wäter
  • 1/2 cup coconut milk
  • 1 täblespoon fresh thyme leäves (or 1 teäspoon dried)
  • 1/2 teäspoon ällspice
  • 1/2 teäspoon sält
  • 1 cup long gräin white rice (I used bäsmäti)
  • 1 (14 ounce) cän kidney beäns, dräined änd rinsed
  • 2-3 scällions, chopped
  • For the Jerk Tofu
  • 2 täblespoons molässes
  • 2 täblespoons lime juice
  • 1 1/2 täblespoons soy säuce
  • 2 gärlic cloves, minced
  • 1 1/2 teäspoons freshly gräted ginger
  • 1 häbänero or scotch bonnet pepper, seeded änd minced
  • 1 teäspoon ällspice
  • 1/4 teäspoon ground cinnämon
  • 1 täblespoon cänolä oil, or high heät oil of choice
  • 1 (14 ounce) päckäge exträ firm tofu, dräined, pressed änd cut into 1 inch cubes
  • 2 cups fresh pineäpple chunks (äbout 1 inch pieces)

INSTRUCTIONS
For full instructions you can go to : https://www.connoisseurusveg.com

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel