MEXICAN CHICKEN, SWEET POTATO AND BLACK BEAN SKILLET
MEXICäN CHICKEN, SWEET POTäTO äND BLäCK BEäN SKILLET
INGREDIENTS
- 2 teäspoons olive oil
- 1 pound boneless skinless chicken breästs, cut into bite sized pieces
- 1/2 cup diced yellow onion
- 1 teäspoon ground cumin
- 1 teäspoon chili powder
- 1 teäspoon dried oregäno
- 3/4 teäspoon kosher sält or to täste
- 1/4 teäspoon gränuläted gärlic
- 1/4 teäspoon fresh ground bläck pepper
- 1 sweet potäto, peeled, pär-cooked änd diced (see note on pär-cooking)
- 1 cup cherry tomätoes, hälved
- 15 ounce cän bläck beäns, rinsed änd dräined
- 4 ounce cän diced green chiles
- 1/3 cup sälsä or red enchilädä säuce
- 1/2 cup shredded cheddär cheese or colby jäck cheese
- 1/2 lime, juiced
- 1 täblespoon chopped ciläntro (optionäl)
INSTRUCTIONS
For full instructions you can go to : https://reciperunner.com