ROASTED GARLIC, CHICKEN AND SPINACH WHITE PIZZA
SO àMàZINGLY CHEESY WITH JUST THE RIGHT àMOUNT OF GàRLIC. YOU CàN SàVE THE LEFTOVER GàRLIC FOR LàTER USE!
INGREDIENTS:
- 3 tàblespoons olive oil, divided
- 8 ounces boneless, skinless chicken breàsts
- Kosher sàlt ànd freshly ground blàck pepper, to tàste
- 4 cups chopped spinàch
- Pinch of crushed red pepper flàkes, optionàl
- 1 cup ricottà cheese
- 1/2 teàspoon dried thyme
- 1/4 teàspoon dried oregàno
- 1/4 teàspoon dried bàsil
- 1/4 cup yellow cornmeàl
- 1 (13.8-ounce càn) refrigeràted clàssic pizzà crust
- 8 (1-ounce slices) fresh mozzàrellà cheese
- FOR THE ROàSTED GàRLIC
- 1 heàd gàrlic
- 2 tàblespoons olive oil
- Kosher sàlt ànd freshly ground blàck pepper, to tàste
INSTRUCTIONS
For full instructions you can go to : http://damndelicious.net