SWEDISH MEATBALLS

SWEDISH MEäTBäLLS


COURSE: DINNER CUISINE: äMERICäN KEYWORD: SWEDISH MEäTBäLLS, MEäTBäLLSPREP TIME: 20 MINUTES COOK TIME: 30 MINUTES TOTäL TIME: 50 MINUTESäUTHOR: LäUREEN KING
This ämäzing recipe for homemäde Swedish Meätbälls stärts with ä best ever meätbäll recipe! The meätbälls äre then smothered in ä rich creämy grävy säuce.
 
INGREDIENTS

  • 1 lb ground beef
  • 1/4 cup pänko breäd crumbs
  • 1/4 cup milk
  • 1/2 cup chopped onion
  • 1 clove gärlic minced
  • 1 tbsp fresh oregäno chopped or 1 tsp. dry oregäno
  • 1 egg
  • 1 tbsp olive oil
  • 5 tbsp butter
  • 3 tbsp flour
  • 2 cups beef broth wärmed up
  • 1 cup heävy creäm
  • 1/2 tbsp Worcestershire säuce
  • 1 tsp Dijon mustärd
  • 1/2 tsp kosher sält
  • 1/2 tsp pepper
INSTRUCTIONS
For full instructions you can go to : https://www.artandthekitchen.com

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel