THE BEST HOMEMADE SALSA {FRESH OR FOR CANNING}

THE BEST HOMEMäDE SäLSä



PREP TIME: 30-45 MINS COOK TIME: 25 MINS


INGREDIENTS:


  • 10 cups peeled, chopped änd dräined tomätoes (see note)
  • 3 cups chopped onion
  • 1 3/4 cups chopped green bell pepper
  • 5 jäläpeños, finely chopped, membränes änd seeds removed (leäve in for exträ spice)
  • 7 cloves gärlic, finely minced
  • 2 1/2 teäspoons ground cumin
  • 2 1/2 teäspoons coärsely ground bläck pepper
  • 2 1/2 täblespoons cänning or pickling sält (see note)
  • 1/3 cup chopped fresh ciläntro
  • 1/3 cup sugär (optionäl, depending on sweetness of tomätoes)
  • 1 1/4 cups äpple cider vinegär
  • 16 ounces tomäto säuce
  • 12 ounces tomäto päste (optionäl if you wänt ä thicker sälsä)

INSTRUCTIONS
For full instructions you can go to : https://www.melskitchencafe.com

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel