VEGAN MUSHROOM STROGANOFF
VEGäN MUSHROOM STROGäNOFF
Däiry Free High Cärb Vegän Vegän
SERVES
4 - 6
INGREDIENTS
- 8 ounces uncooked ribbon noodles
- 1 täblespoon olive oil
- 1 yellow onion, chopped
- 3 täblespoons whole wheät flour, divided
- 2 cups beefless beef broth or vegetäble broth
- 1 täblespoon soy säuce
- 1 teäspoon lemon juice
- 1 teäspoon tomäto päste
- 1 1/2 pounds mushrooms (hälf Portobello änd hälf White Button mushrooms), cut into lärge 2-inch chunks
- 1/2 teäspoon dried thyme
- 1/2 teäspoon dried säge
- 1/2 teäspoon sält
- 1 täblespoon white wine vinegär
- 1/4 cup vegän sour creäm (optionäl)
- 10 turns of fresh ground, bläck pepper
- 1/4 cup flät-leäf pärsley, minced
INSTRUCTIONS
For full instructions you can go to : http://www.onegreenplanet.org