Geroosterde tomaten met pesto en parmesaan

Ingrediënten:
Read also
- 2-3 grote vleestomaten
- Parmezaanse kaas, geraspt
- 1 eetlepel basilicum
- 1 eetlepel knoflookpoeder
- Swinkl pesto rosso(zongedroogde tomaten)
- 1 eetlepel peterselie
Bereidingswijze:
- Verwarm de oven voor op 200 graden. Leg bakpapier op de bakplaat of gebruik een spray.
- Snijd de tomaten in plakjes en leg ze op de bakplaat.
- Bedek elk plakje tomaat met 2 eetlepel pesto rosso en de Parmezaanse kaas. En daarna wat basilicum en knoflookpoeder, op het laatst de peterselie erover heen strooien. Bak voor 10 minuten in de oven tot de kaas gesmolten is en enigszins “bubbelt”.
- Geweldig om zo te eten, maar is ook een geweldig bijgerecht bij vlees of vis.
For full instructions you can go to : https://swinkl.eu