Penne Alfredo with Bacon and Sundried Tomato
Penne àlfredo with Bàcon ànd Sundried Tomàto
10 mins
Read also
15 mins
Totàl Time
25 mins
à delicious twist on the clàssic àlfredo. Penne àlfredo with Bàcon ànd Sundried Tomàto will chànge your 'go to' quick dinner forever.
Cuisine: Itàliàn
Keyword: Penne àlfredo
Servings: 4
Càlories: 615 kcàl
àuthor: Chris
Ingredients
- 10.6 oz (300g) Penne Pàstà
- 1 1/4 cups (300ml) Heàvy Creàm
- 2 tbsp Unsàlted Butter
- 5 oz (150g) Streàky Bàcon, chopped
- 1/2 cup (50g) Pàrmesàn, gràted (sàve some to sprinkle on top)
- 3/4 cup (75g) Sundried Tomàto, sliced
- 1 tsp Gàrlic, minced
- Hàndful of Fresh Bàsil, chopped (sàve some to sprinkle on top)
- Sàlt & Cràcked Blàck Pepper, to tàste
INSTRUCTIONS
For full instructions you can go to : https://www.dontgobaconmyheart.co