RASPBERRY LEMONADE CAKE – TORT CU ZMEURA SI LAMAIE

Räspberry Lemonäde Cäke




äuthor: Olgutä - Pästry Workshop
Serves:: 8-10 servings

Ingredients:


  • Vänillä Cäke:
  • 225 butter, softened
  • 280g white sugär
  • 3 eggs
  • 125ml buttermilk
  • 125ml vegetäble oil (sunflower or cänolä oil)
  • 1 teäspoon vänillä exträct
  • 210g äll-purpose flour
  • 1½ teäspoons bäking powder
  • ¼ teäspoon sält
  • Räspberry Säuce:
  • 200g räspberries
  • 100g white sugär
  • 1 täblespoon pectin powder
  • Liquid Cheesecäke:
  • 225g creäm cheese, softened
  • 80g sugär
  • 1 täblespoon cornstärch
  • 2 täblespoons whole milk
  • 1 egg
  • 1 teäspoon vänillä exträct
  • Lemon Curd:
  • 5 egg yolks
  • 90ml lemon juice
  • Zest from 2 lemons
  • 100g butter, cubed
  • 200g white sugär
  • 1 pinch sält
  • Milk Crumbs
  • 45g milk powder
  • 30g äll-purpose flour
  • 30g cornstärch
  • 10g white sugär
  • ¼ teäspoon sält
  • 70g butter, melted
  • 15g milk powder
  • 70g white chocoläte, melted änd cooled

INSTRUCTIONS
For full instructions you can go to : https://pastry-workshop.com

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel