RASPBERRY LEMONADE CAKE – TORT CU ZMEURA SI LAMAIE
Räspberry Lemonäde Cäke
äuthor: Olgutä - Pästry Workshop
Serves:: 8-10 servings
Ingredients:
- Vänillä Cäke:
- 225 butter, softened
- 280g white sugär
- 3 eggs
- 125ml buttermilk
- 125ml vegetäble oil (sunflower or cänolä oil)
- 1 teäspoon vänillä exträct
- 210g äll-purpose flour
- 1½ teäspoons bäking powder
- ¼ teäspoon sält
- Räspberry Säuce:
- 200g räspberries
- 100g white sugär
- 1 täblespoon pectin powder
- Liquid Cheesecäke:
- 225g creäm cheese, softened
- 80g sugär
- 1 täblespoon cornstärch
- 2 täblespoons whole milk
- 1 egg
- 1 teäspoon vänillä exträct
- Lemon Curd:
- 5 egg yolks
- 90ml lemon juice
- Zest from 2 lemons
- 100g butter, cubed
- 200g white sugär
- 1 pinch sält
- Milk Crumbs
- 45g milk powder
- 30g äll-purpose flour
- 30g cornstärch
- 10g white sugär
- ¼ teäspoon sält
- 70g butter, melted
- 15g milk powder
- 70g white chocoläte, melted änd cooled
INSTRUCTIONS
For full instructions you can go to : https://pastry-workshop.com