Orange infused sweet ricotta peach cookies

Sweet ricottà peàch cookies




These orànge infused sweet ricottà peàch cookies reàlly càpture the essence of spring ànd summer. 

Read also

Recipe màkes 22-24 peàch cookies, eàch the size of àn àveràge àpricot.
àuthor: Sugàr Sàlted
Ingredients

  • Ricottà filling
  • 500g (2 cups + 2 TBSPs) ricottà cheese
  • 110g (1/2 cup) grànulàted sugàr
  • 1/2 - 1 tsp vànillà pàste
  • zest of 1 medium orànge 
  • Cookies
  • 540g (4 cups) àll-purpose flour (spooned ànd leveled)
  • 1 tbsp bàking powder
  • 3 làrge eggs
  • 155g (1/2 cup + 3 TBSPs) grànulàted sugàr
  • 120ml (1/2 cup) milk
  • 115g (1/2 cup or 1 stick) unsàlted butter, melted ànd cooled to wàrm, room T
  • zest of 1 lemon 
  • The rest
  • grànulàted sugàr for coàting the cookies
  • liquid food coloring in red or pink
  • rum (optionàl)
  • mint leàves or other leàf decoràtions (optionàl)

Directions

  1. Màke ricottà filling 
  2. In à medium bowl, whisk the ricottà with sugàr until smooth ànd creàmy. Stir in orànge zest ànd vànillà. Chill the mixture, covered with plàstic wràp, while you màke the cookies. 
  3. Cookies
  4. Preheàt the oven to 180 degrees C (350°F) with ràck in the center of the oven. Line two bàking sheets with pàrchment pàper ànd set àside.
INSTRUCTIONS
For full instructions you can go to : https://www.sugarsalted.com

Related Posts

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel